• Live Now
    Various Artists
A aparut trailerul la Fast & Furious 8 – The Fate of the Furious  – VIDEO

A aparut trailerul la Fast & Furious 8 – The Fate of the Furious – VIDEO

2
2386
0
duminică, 18 decembrie 2016
NEWS

A fost lansat trailerul „ Fast & Furious 8 „!

După succesul răsunător de care s-a bucurat „Fast & Furious 7”, unul dintre filmele care au ajuns cel mai rapid la 1 miliard de dolari din încasări internaționale, și cel de-al șaselea titlu cu cele mai mari încasări din istorie, urmează a fi scos un nou film ce poartă numele oficial: „The Fate of the Furious”.

Acum că Dom și Letty sunt în luna de miere, Brian și Mia s-au retras, iar ceilalți membri au fost exonorați, echipa s-a apropiat destul de mult de aparența unei vieți normale. Dar când o femeie misterioasă îl atrage pe Dom în lumea crimei, de care se pare că nu se poate distanța, el și cei mai apropiați ai lui vor trăi teste cum nu au mai fost văzute în trecut.

Charlize Theron v-a jucat pentru prima data in aceasta serie, in rolul lui Cypher, iar multi dintre obisnuitii filmelor Fast & Furious vor reveni pentru partea a 8-a: Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Lucas Black, Kurt Russell, Jason Statham, Elsa Pataky si Nathalie Emmanuel

În regia lui F. Gary Gray (Straight Outta Compton), și produs de Neal H. Moritz, Michael Fottrell și Vin Diesel, filmul va avea premiera mondială în aprilie 2017.