• Live Now
    Various Artists
IMAGINE FESTIVAL

IMAGINE FESTIVAL

2
2673
0
vineri, 15 aprilie 2016
NEWS

Pe final de primavară, te invităm într-un loc departe de oraș și de aglomerație. Un loc în care ne putem regăsi, un loc în care poți căuta un alt drum în fiecare zi. La pas, nu în fugă.
Am găsit un loc în care punem muzica să ne înflorească gândurile, în care ne ciocnim unii de alții doar dansând. Un loc în care reîntâlnim copilul din noi, copil care se joacă și care se simte liber să creeze cu propriile mâini, să zâmbească, să se bucure.
Este locul spre care vreme de trei zile te îndrepţi cu gândul că vei experimenta ceva nou, vei crea ceva cu mâinile tale, vei descoperi ceva frumos în tine.
Aşa că ia o pauză. ReCreează-te. Pe 27, 28 şi 29 mai. Pădurea Snagov.

Subcarpati

http://subcarpati.com/
https://www.youtube.com/user/blanoz
https://soundcloud.com/subcarpati

Subcarpați este un proiect muzical demarat în 2010 de solistul trupei Șuie Paparude, MC Bean (Alexe Marius Andrei), care combină elemente din muzica electronică și hip-hop cu influențe din folclorul românesc. Genul muzical adoptat este descris drept folclor contemporan sau folclor underground și constă în general în reinterpretări ale unor piese din folclorul românesc pe ritmuri moderne.

Fratii Grime

https://soundcloud.com/fratii-grime

“Este un joc de cuvinte între Frații Grimm și stilul de muzică grime. Pentru a vă familiariza cu stilul, grime-ul livrează, de obicei, un rap rapid, undeva în jurul la 140 BPM, fiind, uneori, mai dinamic și mai agresiv decât rap-ul normal”.

Frații Grime înseamnă Power pe Vinil și Vali Umbră. Cei 2 “frați” se pregătesc, deja, cu sârg, de primul album.

Argatu

https://soundcloud.com/argatu

Artist descoperit și susținut de Bean MC de la Subcarpați, e un tânăr de doar 21 ani din Fălticeni / Suceava. Primul lui album, Argatu’ (2012), a fost produs chiar de Andrei Argatu’ și poate fi descărcat gratuit de pe pagina celor de la Subcarpați.

Dj Oldskull

In prezent Dj’ul oficial al artistului Hip Hop Maximilian.
Membru al Okapi Sound.
Colaborari cu diferiti artisti Hip Hop autohtoni ( Maximilian, Grasu XXL, Guess Who, Spike, Junky, Agresiv, Skizzo Skillz, Tranda, Cabron, Alan si Kepa si multi altii).

 

https://www.facebook.com/events/1692787244318169/

Bilete Disponibile: https://www.kompostor.ro/evenimente/6277-imagine-festival